"Sugar Components Application Training with HPLC-RID System" was held at TÜBİTAK BUTAL

Share this News

TÜBİTAK BUTAL 2019 yılı planlı eğitim etkinlikleri kapsamında; Gemlik Askeri Veterinerlik Okulu uzman personeli ile Bursa Teknik Üniversitesi ve  Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Araştırma Görevlilerine, HPLC tekniğine yönelik gerekli bilgi ve becerilerin kazandırılması amacıyla,  4 Nisan 2019 tarihinde “HPLC-RID Sistemi ile Şeker Bileşenleri Uygulamalı Eğitimi” gerçekleştirildi.

HPLC sistemine giriş, şeker bileşenleri tayini için numune hazırlama ve cihazda şeker bileşenleri kalibrasyonunun oluşturulması konularında teorik ve uygulamalı bilgilerin verilmesinin ardından, genel değerlendirmeler ile tamamlanan eğitim, katılımcılara “Katılım Belgesi” verilmesi ile sona erdi.

 

For questions and suggestionsContact Us

The Newests

News

TUBITAK BUTAL Science Children Project

As TUBITAK Bursa Test and Analysis Laboratory (BUTAL), within the scope of Science and Society activities that we carry out on a voluntary basis, we have been organizing activities in village schools located in rural areas of Bursa province.

Read more "

Service Standards and Service Inventories