butal-logo-2_1@4x

TÜBİTAK BUTAL’de “Motorlu Taşıtların Metalik Olmayan İç Döşeme Malzemelerinde Toplam Karbon Emisyonu Analizi” Uygulamaya Alınmıştır

Bu Haberi Paylaş

TÜBİTAK BUTAL Kimya-Çevre Laboratuvarı’nda “Motorlu Taşıtların Metalik Olmayan İç Döşeme Malzemelerinde Toplam Karbon Emisyonu Analizi” yapılmaya başlanmıştır.

Bu kapsamda motorlu taşıtların tekstil, halı, yapıştırıcı, sızdırmazlık sağlayıcı, köpük, deri, plastik, film ve levhalar, boyalar veya malzeme kombinasyonları gibi kalıplama yapılmış parçalarının metalik olmayan malzemelerinin toplam karbon emisyonlarının belirlenmesi amaçlanmaktadır.

Bununla birlikte, boya/boya astarı/cila numunelerinde GCMS analizleri de TÜBİTAK BUTAL Kimya-Çevre Laboratuvarı’nda hizmete sunulmuştur.

Soru ve önerileriniz içinİletişime Geçin

En Yeniler

Duyurular

İş İlanı Duyurusu

TÜBİTAK Bursa Test ve Analiz Laboratuvarı (BUTAL) Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere personel istihdam edilecektir. 17.02.2025-10.03.2025 tarihleri arasında açık olan ilanlara başvuru yapmak için tıklayınız.

Devamını okuyun »

Hizmet Standartları ve Hizmet Envanterleri