BURSA TEST ve ANALİZ LABORATUVARI

DOĞRU...HIZLI...GÜVENİLİR...

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü ile TÜBİTAK BUTAL Müdürlüğü Arasında “Yeni İşbirliği Protokolü İmza Töreni”Gerçekleştirildi

Bilimsel araştırma, eğitim-öğretim ve uygulama alanlarında ortak çalışmalar yapmak ve Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliğinin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü ile TÜBİTAK BUTAL Müdürlüğü arasında 22 Ağustos 2023 tarihinde “Yeni İşbirliği Protokolü“ imzalandı.

TÜBİTAK BUTAL’ de gerçekleşen protokol töreninde, TÜBİTAK BUTAL Müdürü Sedat AKTAŞ tarafından BUTAL Faaliyetleri hakkında sunum/bilgi verilmesi ve karşılıklı hoşgörü konuşmalarının ardından Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ferudun YILMAZ ve TÜBİTAK BUTAL Müdürü Sedat AKTAŞ imza için bir araya geldi.

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcıları ve TÜBİTAK BUTAL çalışanlarının katılımları önünde imzalanan protokol kapsamında; ortaklaşa yürütülecek Ar-Ge projeleri, ulusal/uluslararası kongre, sempozyum, çalıştay ve buna benzer bilimsel faaliyetlerde azami desteğin sağlanması hedeflenmekte olup, bilgi birikimi ve tecrübelerin paylaşılacağı inovasyon toplantılarının gerçekleştirilmesi de öngörülmektedir.

İmza töreni, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ferudun YILMAZ’a TÜBİTAK BUTAL Müdürü Sedat AKTAŞ tarafından plaket verilmesi ile sona erdi.

22.08.2023