BURSA TEST ve ANALİZ LABORATUVARI

DOĞRU...HIZLI...GÜVENİLİR...

TÜBİTAK BUTAL Tarafından Düzenlenen Geleceğin Laboratuvarları Konulu Resim Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

TÜBİTAK BUTAL tarafından Bursa’daki ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen ”Geleceğin Laboratuvarları” konulu resim yarışmasında, ödüller sahiplerini buldu.

TÜBİTAK BUTAL’ de 7 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilen tören, TÜBİTAK BUTAL Müdürü      Sn. Sedat AKTAŞ’ ın açılış ve karşılama konuşması ile başladı.

Öğrenciler, Veliler, Danışman Öğretmenleri ve Okul Müdürlerinin katılım sağladığı ödül töreninde; resim yarışmasında dereceye girenlere birincilik ödülü olarak Donanımlı Çizim Tableti, ikincilik ödülü olarak Elektrikli Scooter, üçüncülük ödülü olarak da Çantalı Marker Kalem Seti ve madalyaları ile birlikte, Danışman öğretmenleri ve okullarına Teşekkür belgeleri, 2025 yılı TÜBİTAK BUTAL Masa Takviminde yer alacak şekilde resim sahibi öğrencilerimize de özel ödül olarak TÜBİTAK Popüler Bilim Kitapları, Pastel boya ve kırtasiye malzemeleri verildi.

Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı Bursa genelindeki ortaokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlemiş olduğumuz “Geleceğin Laboratuvarları” konulu Resim Yarışmamızın Ödül Töreni TÜBİTAK BUTAL Yerleşkemizde gerçekleştirildi.

Ödül Törenine Bursa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sn. Bülent ALTINTAŞ, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdür V. Sn. Kahraman ŞIK, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Mustafa SEVİNÇ ve Şube Müdürü Sn. Harun ÖZ, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sn. Mehmet ORHAN, Bursa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Sn. Hakan ARIK, Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Müdürü Sn. Fatih YAZICIOĞLU, Yarışmaya katılım sağlayan Okul Müdür ve Yardımcıları, Öğretmenler, Veliler, BTM Personeli ve BUTAL Personeli katılım sağladı.

Öğrencilere ödülleri verildikten sonra, BTM Eğitmeni Sn. Emirhan YILDIZ tarafından Bilim Gösterisi ile Ödül Töreni sona erdi.

 

Fotoğraflar

10.06.2024